Hotel vloerbedekking

Het aanbod in hotel vloerbedekking is enorm. Hoe maak je dan de juiste keuze voor uzelf én uw gasten? Er is zo’n omvangrijk aanbod, dat je al snel verdwaald raakt. En dat de beste oplossing niet komt bovendrijven. Dat risico loopt u nooit met de specialisten van Vloerwerck. Wij overzien het hele speelveld en weten wat er allemaal mogelijk is. Wij lichten hieronder een tipje van de sluier op.

Neem nu contact met ons op

Zachte hotel vloerbedekking

Bij vloerbedekking gaat de eerste gedachte uit naar tapijt. Deze zachte vloerbedekking is in hotels hét product om een ruimte warmte en comfort te geven. Tapijt kan op de traditionele manier in rollen worden gelegd, maar de laatste jaren neemt de toepassing van tapijttegels met grote sprongen toe. Ze zijn leverbaar in allerlei formaten en patronen en goed te combineren met harde vloeren. Het grote voordeel van tapijttegels is dat ze bij beschadiging snel te verwisselen zijn. De schadelijke werking van fijnstof is, in tegenstelling tot wat mensen denken, bij tapijt minder dan bij harde vloeren. Wij vertellen u er graag meer over! Ook kan een vloerkleed of een klein karpet sfeer toevoegen aan een ruimte. Ze zijn er in alle mogelijke kwaliteiten, vormen en kleuren.

 

Harde vloeren

Een harde vloer is geschikt voor de intensief gebruikte ruimtes, zoals gangen en restaurants. Een pvc-vloer is dan een uitstekende optie. Pvc is zeer slijtvast en onderhoudsarm. In onze collectie hebben wij meer dan 1000 verschillende soorten. In tegels, banen of plankmotief met alle mogelijke uitstralingen, variërend van uni tot steenstructuur. Vloertegels in betonlook zijn op dit moment heel populair. De uitstraling is industrieel en modern, en tegelijkertijd licht en ruimtelijk.


Marmoleum is een milieuvriendelijke keuze: het bestaat uit lijnzaadolie, hars, jute en kurk. Marmoleum is bestand tegen vocht en gaat wel zo’n 30 jaar mee. Een voordelig alternatief is vinyl, dat een levensduur heeft van circa 20 jaar. Vinyl is geen natuurproduct.

 

Vloerwerck vloerbedekking

Vloerwerck is meester in het leveren en leggen van zowel harde als zachte vloeren. Wij richten ons al ruim twintig jaar met grote toewijding op allerlei soorten hotel vloerbedekking, bij kleine en grote projecten. Elke aanvraag is uniek en wordt door ons ook zo behandeld. Onze toegevoegde waarde ligt heel duidelijk in onze proceskennis. Wij denken graag mee in de planning en adviseren bij de uitvoering. Een budgetvriendelijke oplossing of high end afwerking? Wij komen met dé vloerbedekking die naadloos aansluit op uw wensen en behoefte. Zoekt u een partner die u naast vloerbedekking kan begeleiden bij de juiste keuze voor uw wandbekleding? Vraag ons naar de mogelijkheden!

 

Benieuwd naar de Meesterwercken van Vloerwerck? Bekijk ons portfolio.
Wilt u zich ook oriënteren op wandbekleding? Bezoek dan www.wandwerck.nl

 

En maak gerust gebruik van onze stalenservice en vraag hier uw gratis staal aan:

Telefonisch contact opnemen voor verdere informatie kan natuurlijk altijd.
Bel 085 3036322, wij maken graag werck van uw vloer!

Onze producten

Wilt u de industriële look van beton, het strakke uiterlijk van marmoleum of de warmte van een rijk vloerkleed? Samen met u bepalen we welk van onze producten de gewenste uitstraling, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid heeft.

Vragen?

Neem contact met ons op.

CONTACT

info@vloerwerck.nl

085 3036326

www.vloerwerck.nl

ADRES

Vloerwerck

Prinses Amaliahof 43

2461 VV Ter Aar

logo-vloerwerck-vloeren-def2