Horeca vloerbedekking

Dé horeca vloerbedekking bestaat niet. In hotelkamers zijn warmte en comfort onmisbaar, terwijl in de restaurantkeuken hygiëne en veiligheid de belangrijkste selectiecriteria zijn. Uit het enorme aanbod filtert Vloerwerck moeiteloos de vloerbedekking die bij uw ruimte en gebruik past. Daar kunt u op vertrouwen. Wat is er zoal op de markt?

Neem nu contact met ons op

PVC-vloeren

Een pvc-vloer heeft uitstekende eigenschappen voor toepassing in bijvoorbeeld restaurants, cafés en uitgaansgelegenheden. Het is een zogenoemde harde vloer, die geluiddempend, antislip en hygiënisch is. Met pvc-vloeren in banen of legpatronen kun je een meer luxe uitstraling bereiken dan met tegels en dat maakt deze uitvoering voor bredere toepassingen geschikt. Zo’n design pvc vloer is in elke ruimte een aanwinst, van slaap- tot badkamer. Wat dacht u van een visgraat motief of Hongaarse punt, een hexagon vorm of steenstructuur? Een groot pluspunt van pvc is de slijtvastheid, gemiddeld gaat de vloer meer dan 20 jaar mee.

 

Marmoleum en vinyl vloeren

Marmoleum is de merknaam van de Nederlandse fabrikant Forbo voor linoleum. De vloer bestaat uit lijnzaadolie, hars, jute en kurk en is dus een milieuvriendelijk product. Marmoleum vloeren zijn geluiddempend, antibacterieel en slijtvast. Het materiaal heeft dezelfde homogene uitstraling als van een gietvloer en biedt vele designmogelijkheden. Deze vloeren worden veel toegepast in de publieke sector, maar kunnen ook binnen een concept voor hotelkamers passen. Een vinyl vloer heeft ongeveer dezelfde uitstraling als marmoleum, maar is soepeler en veert iets mee. Deze vloer bestaat uit meerdere kunststof lagen met een sterke toplaag plus beschermlaag. Vinyl wordt vaak kamerbreed gelegd. Het is een prima budgetoplossing voor hostels en jeugdherbergen. Marmoleum vloeren gaan gemiddeld 30 jaar mee, vinyl zo’n 20 jaar.

 

Beton en betonlook vloeren

Beton en betonlook vloeren geven een ruimte een basic en tijdloze uitstraling met de bijzondere combinatie van industrieel & robuust en tegelijk licht & ruimtelijk. Wandwerck merkt duidelijk dat de betonlook vloer een vaste plek op de interieurmarkt heeft veroverd. De vloer is eigenlijk overal inzetbaar, is comfortabel en ook nog eens heel gebruiksvriendelijk. Ook de lange levensduur is een pré. Vloerwerck levert de betonlook vloeren in verschillende maten tegels of stroken.

 

Karpetten en vloerkleden

Vloerkleden en karpetten maken het interieur áf en zijn bijvoorbeeld vaste waardes in een lobby of hotelkamer. Ook in een restaurant kunnen ze een waardevolle aanvulling zijn. Kleden geven op een subtiele manier warmte en zachtheid, maar u kunt ook kiezen voor een echte eyecatcher. Natuurlijk of synthetisch, vintage of modern en hoogpolig of laagpolig? Er zijn veel keuzes te maken, maar met ons advies, onze voorbeelden en stofstalen komt u er gegarandeerd uit.

 

Tapijt en tapijttegels

Tapijt geeft elke ruimte een warme uitstraling en blijft daarom een veelgebruikte horeca vloerbedekking. Vanwege de praktische voordelen heeft er de laatste jaren een verschuiving plaatsgevonden van tapijtrollen naar tapijttegels. Die tegels zijn naast de vierkante 50×50 cm in allerlei andere formaten verkrijgbaar. Met de projecttapijten van de gerenommeerde fabrikanten waar wij mee werken, kunt u meer kanten op dan u in eerste instantie denkt.

 

Vloerwerck levert meesterwercken

Vloerwerck is al ruim twintig jaar actief en heeft in die tijd een schat aan ervaring, product- en proceskennis opgebouwd. Wij zijn een flexibele partner, denken graag mee en kunnen snel op- en afschalen. Samen met u selecteren wij de perfecte horeca vloerbedekking binnen uw budget.

 

Kennismaken met de vakmensen van Vloerwerck?
Bel 085 3036322 voor informatie of een afspraak.

 

Een voorproefje van onze Meesterwercken? Bekijk ons portfolio.
Of maak gebruik van onze stalenservice en vraag hier uw gratis staal aan:.

Onze producten

Wilt u de industriële look van beton, het strakke uiterlijk van marmoleum of de warmte van een rijk vloerkleed? Samen met u bepalen we welk van onze producten de gewenste uitstraling, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid heeft.

Vragen?

Neem contact met ons op.

CONTACT

info@vloerwerck.nl

085 3036326

www.vloerwerck.nl

ADRES

Vloerwerck

Prinses Amaliahof 43

2461 VV Ter Aar

logo-vloerwerck-vloeren-def2